Post by cmomablabeba on Feb 16, 2022 18:33:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Gun 3D - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Stulbubums Lol
Tas vienmēr saka, ka jāsaskaņo, kad darbojas citas ierīces, kas izmanto WiFi, lūdzu, strādājiet ar to, un ir kļūdas
Tas turpina avarēt, kad es atveru es izmantoju Android.
ļoti laba ļoti laba
Kādu iemeslu dēļ es nevaru spēlēt šo spēli, lūdzu, izlabojiet to, es esmu diezgan pārliecināts, ka tā būs lieliska spēle
Šī spēle ir ok, bet katru reizi, kad es spēlēju to, ir tik daudz kļūmju un ir tik daudz atjauninājumu
Kāpēc šī spēle mani satriec? Man ir labs wifi. Savienots ar Google Play, un tas joprojām mani traucē. KĀPĒC?
Ļoti jautri un kļūst labāks, jo ilgāk spēlēju. 1/1/21 Spēle vairs nedarbojas, un tas mani skumdina.
Castle Clash: Guild Royale Strategi qjos
Es pametu darbu, piemēram, pirms 5 mēnešiem, nolēmu to lejupielādēt vēlreiz un atskaņot, lai redzētu, kas jauns, un tik daudz. Fps joprojām ir miskaste tādās zemas klases ierīcēs kā manējā, op weps joprojām valda uz ielas, it īpaši dueļos, un es to ienīstu, jo dueļi ir vienīgais spēles režīms, ko es faktiski varu spēlēt ar decebt fps, un mani izkliedz surogātpasta izplatītāji un krāpnieki. nepieciešami uzlabojumi un ieroču līdzsvarošana :/ Es ceru, ka izstrādātāji salabos šo lielisko spēli vai to, kas tā bija agrāk :/
fiksējiet kačāšanu
Var lādēt var neladet
Tas ir labi, divi iemesli, kāpēc es ieguvu 4 zvaigznes, ir tas, cik grūti ir uzvarēt un cik ilgs laiks nepieciešams, lai ielādētu
Labojiet piedāvājuma sienu. Piedāvājums nekad netiek rādīts
Spēle ir pārsteidzoša, kad es varu to spēlēt. Problēma ir tāda, ka, atverot to, spēle vienkārši iziet, un es vairākas reizes saskāros ar šo problēmu. Izņemot to, lieliska spēle
tā ir mana četru metienu spēle <3
Super
Pat nevaru to sākt, lejupielādēs līdz 90 un pēc tam izslēgs mani no lietotnes. Tam vajadzētu darboties ar manu tālruni, jo tas ir jaunāks modifikācija, taču ir problēmas ar piekļuvi.
Es vēlos jaunu atjauninājumu, ja varat tirgoties ar ieročiem un kaujas karaliskām precēm un ar mājdzīvniekiem, lūdzu!!!😀😀😀
Tik jautra spēle. Spēlēju kopš tā iznākšanas un nekad nav bijis garlaicīgi. Pilnīgi ieteiktu
Tā ir diezgan jautra spēle, un jums ir vienādas iespējas uzvarēt kā otram puisim
Spēle atkal avarē palaišanas laikā. S21
Laba spēle
Jums ir jānovērš problēma, ja tā nesākas un mūs izsitīs, taču tā joprojām ir laba spēle. Paldies, ka izlasījāt šo.
Atjauninājumi = faila lielums ir pārāk liels tālrunim bez NEKAS lieliska spēle. Man patika mecha sezona. Es to sapratu pat tad, kad es nekad negribēju likt naudu spēlē. Maksājiet, lai uzvarētu... Es saņēmu šo piespēli, un tā ir kļuvusi par prasmi uzvarēt, ja man tas ir izlīdzināts. Es izmantoju snaiperu snaiperu no prototipa komplekta... ņemiet vērā, ka, skatoties papildinājumus, tas palīdzēs. Daudz.
Pikseļu pistoles vienīgā problēma, kas man ir šajā spēlē, tāpat kā katram atjauninājumam, ir pikseļu caurlaide, ko jūs, puiši, iepriekš mainījāt. Mums nav citas iespējas nopelnīt caurlaides biļetes, jo jūs, puiši, noņēmāt atlīdzību, lai to saņemtu jebkurā spēles režīmā, ko mēs spēlējam, kā arī cīņas kredītus. Un arī prasība (600/1200 biļešu) par prēmiju pikseļu caurlaidē mums ir pārāk liela, pat man. Vai jūs, puiši, varat atdot atlīdzību, lai nopelnītu kaujas kredītus, lai padarītu lietas godīgas, lai spēlētu bez maksas?
Spēle ir lieliska un joprojām ir pienācīga šodien, bet viena lieta, PLS, IZLABOJIET RAKETU LĒKŠANU, tajā nav kļūdu, tas vienkārši tagad ir slikti, varbūt padariet, lai jūs būtu ilgāk gaisā, cita lieta, lai gan tā joprojām ir pienācīga.
Agrāk spēle bija gluda un viss, bet tagad katru reizi, kad mēģinu spēlēt, tā avarē. Manai ierīcei nav nekā slikta, un tas notiek pat ar maniem draugiem.
Pilnīgs pīzdā
Pixel Gun 3D - Battle Royale پرتحرک fvxq
ļoti forsa iesaku
Šī spēle ir tik daudz sussy kalmārs fornibe. Glitchy Minecraft kontrolieris, kas ir aizkavējies un dārgs. Maksājiet, lai uzvarētu turnīrā. Sabiedrība vai nu pārāk lepojas ar samaksu, lai laimētu preces. Bezmaksas spēlēt spēlētāji ir greizsirdīgi. Esmu dusmīgs pret mantkārīgu/slinku biznesmeni, kurš ēd pārāk daudz lazanjas. Tās ir iekāres atlaides, kas ir izkrāpšana. Saņemiet bezmaksas Bībeles studiju ceļvedi; otrā iespēja dzīvē.
Pixel Gun 3D - Battle Royale Action cnj
Es atceros, kad es biju tikai bērns, un es toreiz baudīju spēli. Man bija tā, kā hmm, esmu spēlējis šo spēli iepriekš, un es to spēlēju vēlreiz, un tad es vienkārši biju Klusumā mani nogalināja, pēc tam izšāva caur sienu ar lāzera ieroci, es pamanīju hakeri un daudz profesionālu spēlētāju, un es biju tikai 15. līmenis, un tie bija 25 līdz 40, un es vienkārši nevarēju spēlēt, jo es mirstu no algas, lai uzvarētu ieročus, man vienkārši nav ko teikt, vismaz es tagad esmu 26. līmenī un varu spēlēt spēli.
Man nav vietas kur ielādē
man nepatīk, kad ierocis maksā daudz vairāk nekā iepriekš, ja jūs atjaunināt savu līmeni vai tā jauno atjauninājumu, manuprāt, ieroči maksā daudz mazāk
Jautra spēle ar radošiem priekšmetiem, taču daudzi spēlētāji var ļaunprātīgi izmantot spēļu valūtas pirkumus. Turklāt dažās versijās ir daudz tekstūras kļūdu...
Forša spēle🆓
Pixel Gun 3D - Battle Royale Jangovar zaei
ES mīlu šo spēli
Suds nevaru ieladet